Rudnik uglja / - MINA
17/11/2023 u 14:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Inspekcija rada: Potpara zakonito izabran za direktora Rudnika uglja

Inspektorka rada sprovela je inspekcijski nadzor u kompaniji i konstatovala da je izbor sproveden u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju

Inspekcija rada utvrdila je da je izbor izvršnog direktora Rudnika uglja Mihaila Potpare sproveden u skladu sa zakonom, saopštili su iz te pljevaljske kompanije.

“Nakon medijskih napisa koji su imali za cilj da ospore izbor izvršnog direktora Rudnika uglja i inicijative koja je po tom pitanju upućena Upravi za inspekcijske poslove, inspektorka rada je sprovela inspekcijski nadzor u kompaniji i konstatovala da je izbor sproveden u skladu sa zakonom”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, konstatovano je da je prijava na oglas za radno mjesto izvršni direktor dostavljena u zakonskom roku, te da se obavještenje o odustajanju od kandidature ima smatrati opozvanim, a prijava na oglas punovažna za odlučivanje.

“Tim je stavljena tačka na medijske špekulacije, što je mnogo bitno, kako bismo svi zajedno, neopterećeni ovom temom, krenuli u pravcu daljeg razvoja kompanije. Čeka nas puno posla i izazova”, poručio je Potpara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:30