/ фото: НТО ЦГ
28/09/2021 u 14:47 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Интензивирана сарадња са Турском у области туризма

На састанку са представницима Удружења туристичких агенција Турске –ТУРСАБ, савјетник директорице НТОЦГ Амел Дедеић упознао је присутне са туристичком понудом Црне Горе

Савјетник директорице Националне туристичке организације Амел Дедеић, директорица Локалне туристичке организације Будве Маја Лијешевић и предсједник Одбора директора ХГ Будванска ривијера Мијомир Пејовић, у саставу делегације Општине Будва боравили су у радној посјети Бодруму, покрајини Мугла у Турској.

Том приликом састали су се са предсједником Удружења хотелијера Бодер, Омером Фарук Денгизом и предсједником Удружења туристичких агенција Турске – ТУРСАБ, представништво за Бодрум и регију Мугла - Yukselom Aslanom.

- Представници НТОЦГ и ЛТО Будва на састанку са предсједником Бодер-а, поред општих информација о удружењу, њиховој организацији и чланству, размјенили су информације око модела и начина класификације и категоризације хотелских капацитета двије земље. На састанку је исказана заинтересованост за сарадњу са удружењима хотелијера из Црне Горе, као и интересовање за међусобну размјену и обуку хотелијерских и угоститељских кадрова. Удружење хотелијера Бодер броји чланство од 1200 великих хотела- наводе у саопштењу.

На састанку са представницима Удружења туристичких агенција Турске –ТУРСАБ, савјетник директорице НТОЦГ Амел Дедеић упознао је присутне са туристичком понудом Црне Горе, док је директорица ЛТО Будве Маја Лијешевић присутнима презентовала понуду смјештајних капацитета у Будви, како у хотелима тако и у приватном смјештају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:07