Photo by Markus Spiske on Unsplash / - PHOTO BY MARKUS SPISKE ON UNSPLASH
16/12/2022 u 13:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Isplata dječijih dodataka u decembru

Zbog velikog broja isplata u Podgorici, ovog mjeseca, korisnici iz Podgorice koji ne budu na adresi prilikom pokušaja dostave, novac mogu preuzeti u pošti 81102 u blizini Žaljezničke stanice

Obavještavamo naše korisnike da će isplata dječijih dodataka za djecu do 18 godina u decembru biti organizovana na uobičajen način, navode iz Pošte Crne Gore. Poštari će vršiti isplatu ovih primanja na adresi primaoca.

-Ukoliko prilikom pokušaja isplate primalac ne bude na adresi, poštar će na toj adresi ostaviti obavještenje: „Izvještaj o prispijeću“, koje sadrži informacije kada, gdje i u kojem roku primalac može podići novac. Zbog velikog broja isplata u Podgorici, ovog mjeseca, korisnici iz Podgorice koji ne budu na adresi prilikom pokušaja dostave, novac mogu preuzeti u pošti 81102 u blizini Žaljezničke stanice koja će imati četiri umjesto dva isplatna šaltera- navode u saopštenju.

Korisnici koji pripadaju naseljima Konik, Stari aerodrom – Ulica Veljka Vlahovića (neparni brojevi), Masline, Murtovina, Zlatica, Kakaricka gora, Piperi, Zatrijebač, Doljane, Rogami, Vranjske njive, Fundina i Donja Vrbica sva novčana primanja, te tako i dječije dodatke, mogu preuzeti u novootvorenoj pošti na Koniku koja je locirana u zgradi MUP-a i Mjesne zajednice Konik.

-Građani koji imaju boravišnu adresu u navedenim naseljima i kojima su, na njihov zahtjev primanja isplaćivana na šalteru pošte 81102, od sada novac mogu preuzeti u pošti podgoričkog naselja Konik.Za sve potrebne informacije korisnici se mogu obratiti Call Centru Pošte Crne Gore na broj 19895, mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili 067096924- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:26