Knežević / foto: IVAN PETROVIC-IPE
15/03/2023 u 20:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević reagovala na tvrdnje Aerodroma CG: Nisam mogla da ćutim na zloupotrebe

Vodim bitku za zaštitu interesa države Crne Gore i njenog ugleda, kazala je ona

Zaposlena u Aerodromima Crne Gore Biljana Knežević reagovala je na saopštenje tog preduzeća u kom tvrde da je Knežević čašćena” 21 hiljadu eura bespovratnog zajma.

Aerodromi Crne Gore: Biljana Knežević “čašćena” 21 hiljadu eura bespovratnog zajma

Saopštenje Knežević prenosimo u cjelosti: 

Znanje je moć. Ovo su samo neke od mojih brojnih internacionalnih diploma najbolji su demant neistina bestidno izrečenih u saopštenju ACG. 

Još samo informacija da sam nedavno pozvana od strane jedne engleske konsultantske kompanije da budem dio njihovog stručnog tima koji planira rekonstrukciju aerodroma u Ukrajini, nakon okončanja rata.

U toku je nekoliko sudskih postupaka u vezi sa navodima koji Aerodromi plasiraju kao dio revanšističkog odnosa prema meni, isključivo zbog mog procesuiranja nezakonitog zapošljavanja Petra Branka Radulovića, na mjesto zamjenika izvršnog direktora.

A da je u pitanju revanšizam, dokazuje i prepiska sa tadašnjim predsjednikom odbora direktora ACG, koja se odvijala prije podnošenja moje tužbe, u kojoj mi prezentuje namjere da zbog moje stručnosti i efikasnosti budem visoko pozicionirana u novoj  rukobodnoj postavi.

Dakle, ja vodim bitku za zaštitu interesa države Crne Gore, i njenog ugleda. Jer sam mogla da ćutim o zloupotrebama, o nezakonitim zapošljavanjima, i da budem neka pomoćnica direktora.

Ali, neke stvari nemaju cijenu. I nisu stvari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:27