Мандић и Кнежевић / - Приватна архива
12/07/2021 u 10:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Русија је спремна да уложи милијарде у Црној Гори

Руска страна је потврдила могућност инвестиција од изузетног значаја, а планирана је и посјета руководства Обједињене Бродоградитељске Корпорације Црној Гори у циљу разматрања конкретне узајамне сарадње у наведеној сфери дјеловања

Један од лидера Демократског фронта и предсједник Демократске наредне партије Милан Кнежевић тврди да је Русија спремна да уложи милијарде долара у Црну Гору.

Подсјетимо лидери ДФ-а Андрија Мандић и Милан Кнежевић, срели су се недавно у Москви са руководиоцима руске државне Обједињене Бродоградитељске Корпорације.

Са руске стране сусрету су присуствовали замјеник генералног директора Корпорације за цивилну бродоградњу, Давид Адамија, и специјални представник Димитриј Малишев. Током разговора размотрена су питања стратешке сарадње између Русије и Црне Горе у сфери морске пловидбе и цивилне бродоградње.

Руска страна је потврдила могућност инвестиција од изузетног значаја, а планирана је и посјета руководства Обједињене Бродоградитељске Корпорације Црној Гори у циљу разматрања конкретне узајамне сарадње у наведеној сфери дјеловања.

Ову посјету Кнежевић најављује и на свом твитеру.

- Русија је спремна да уложи милијарде у Црној Гори и оживи нашу индустрију и економију. Радујем се наставку разговора у Црној Гори - каже Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:29