/ Здравко Кривокапић
07/07/2021 u 09:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Пријавите се и дајте допринос што бољој презентацији државе

Сматра да је тај глобални догађај прилика да се Црна Гора представи као економски стабилна и атрактивна инвестициона дестинација

Свјетска изложба EXPO 2020 Дубаи веома је важна за економију, туризам, културу и зато сви треба да добију једнаку шансу да у њој учествују, поручио је премијер Здравко Кривокапић и позвао заинтересоване да се пријаве и допринесу што бољој презентацији Црне Горе као креативне, отворене, земље идеја- спремне на сарадњу.

- Цијенећи изузетно добре односе Црне Горе и Уједињених Арапских Емирата, одазвао сам се позиву Његовог Височанства Шеика Мухамеда Бин Рашид Ал Мактума да наша земља учествује на Еxпо 2020 Дубаи. Једна од најпрестижнијих међународних манифестација почиње у октобру и трајаће до краја марта, под кровном темом “Повезивање умова, стварање будућности- казао је Кривокапић.

Сматра да је тај глобални догађај прилика да се Црна Гора представи као економски стабилна и атрактивна инвестициона дестинација, која ће и након пандемије заинтересовати инвеститоре за даљи развој туристичке индустрије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:57