/ EVROPA SAD PRESS, BRANKO KRVAVAC - LAZAR RUZIC
26/08/2023 u 12:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krvavac: Mi smo ostavili preko 400 miliona eura, a Abazović praznu kasu

Kao što je PES više puta i upozoravao, svi "rekordi" Abazovićeve Vlade dovoljni su samo za praznu državnu kasu koja će sačekati novog premijera, kazao je Krvavac

Još jedna manipulacija odlazećeg premijera koji svoje "rekordne‘‘ rezultate na polju ekonomije jedino može opravdati rekordnom kamatnom stopom po kojoj je ova Vlada zadužila sve građane Crne Gore, kazao je član Predsjedništva PES-a Branko Krvavac.

- Preko 400 miliona eura koje je u Trezoru ostavila 42. Vlada, rast prihoda temeljen na jednokratnim prihodima na čiju naplatu ova Vlada nije uticala nijednom svojom odlukom i neizvršavanje kapitalnog budžeta neće biti dovoljni da se zatvore sve finansijske rupe koje nam ostavljate - istakao je Krvavac.

Zato, kako dodaje, odlazeći premijer odlično zna i u svojoj izjavi i najavljuje potrebu zaduženja nakon formiranja nove Vlade.

Kao što je PES više puta i upozoravao, svi "rekordi" Abazovićeve Vlade dovoljni su samo za praznu državnu kasu koja će sačekati novog premijera, zaključio je u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 08:03