/ dan arhiva ilustracija
19/10/2021 u 16:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лука Бар: Безбједност на подручју највеће државне луке заједничка брига и интерес

Само интегрисаним приступом и међусобном сарадњом могуће је постојеће стање унаприједити

У "Лука Бар" АД данас је одржан састанак којем су присуствовали директор Агенције за националну безбједност Дејан Вукшић, директор Управе пореза и царина Александар Дамјановић, директор Управе поморске сигурности и управљања лукама Сафет Кочан, директор Управе за инспекцијске послове Илир Харасани и помоћник директора Управе полиције Дејан Кнежевић. Тема састанка односила се на анализу постојећег стања, као и на правце унапређења безбједности на подручју Луке Бар.

- Са директорима државног  безбједносног сектора, у име " Лука Бар" АД разговарали су предсједница Одбора директора Слађана Перишић, замјеник Предсједнице Саво Вујошевић, извршни директор Илија Пјешчић, помоћник извршног директора Деда Ђеловић и официр безбједсности Младен Булатовић- наводе у саопштењу.

Констатовано је да је безбједност на подручју највеће државне луке, заједничка брига и интерес свих институција система.

- Само интегрисаним приступом и међусобном сарадњом могуће је постојеће стање унаприједити и довести на виши ниво. Изражено је увјерење да су до сада предузете активности, као и оне које су у плану, најбољи показатељ позитивних промјена- истичу из Луке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:12