Лука Бар / - Драган Стојановић
27/07/2021 u 14:42 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лука Бар: Захвалили се Вучелићу на добрим резултатима, па га смијенили

За вршиоца дужности извршног директора именован је, сагласно Статуту Друштва, др Деда Ђеловић, досадашњи помоћник Извршног директора

Одбор директора “Лука Бар” АД је разријешио дужности досадашњег извршног директора “Лука Бар” АД Владана Вучелића. Одбор директора је цијенећи резултате које Лука у континуитету остварује, посебно оне  у времену ковид кризе  и досадашњу коректну сарадњу захвалио Вучелићу на  датом доприносу. За вршиоца дужности извршног директора именован је, сагласно Статуту Друштва, др Деда Ђеловић, досадашњи помоћник Извршног директора.

Имајући у виду значај компаније Лука Бар, избор извршног директора “Лука Бар” АД реализоваће се путем јавног конкурса, у најкраћем року.

- Одбор директора је, уз наведено, разматрао и друга значајна питања за рад и пословање Друштва. Усвојен је Извјештај о пословању  за шест мјесеци текуће године, који охрабрује да ће и зацртани Бизнис план у потпуности бити реализован до краја године. На полугодишњем нивоу остварен је претовар од 514.353 т, приход од 4.960.369 е,  и остварен позитиван резултат од 93.967.000 е. Управо ови узлазни показатељи у односу на први квартал који се на луку доминантно и неминовно одразио због застоја у односима других компанија (Унипром-Монтецарго) директно везаним са Луком, је потврда да се повећава претовар разних терета што ће још значајније доћи до изражаја реализацијом нових уговора у периоду до краја године и бити илустровано у наредним кварталним извјештајима - саопштила је предсједница Одбора директора Слађана Перишић.

image

Слађана Перишић

- Лука Бар

Одбор директора је разматрао и бројна друга питања из своје надлежности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:53