Небојша Медојевић / - Фото: Фејсбук
11/08/2021 u 15:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Медојевић одговорио Глосарију: Лако вам се играти и спрдати са овом Кривом Владом

Зна се ко вас jе направио и коме сте давали паре и како сте пљачкали сиротињу и кога сте од чланова породица корумпираних државних функционера запошљавали, додао је Медојевић

Да сам jа власт, власници “Глосариjа” и њихови партнери заштитници у тужилаштву, полициjи, АНБ-у и судовима задуживали би тоалет папир, кобасице, рижу и уље у кантини у ЗИКС-у, саопштио је предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић.

Наравно, све по закону и на основу доказа, додао је он.

– Jа да сам хтио да будем лопов и гулим кожу црногорскоj сиротињи, имао сам кад – навео је предсједник Покрета за промјене.

Мала jе Црна Гора, момци. Све се овдjе зна. И ко вас jе направио и коме сте давали паре и како сте пљачкали сиротињу и кога сте од чланова породица корумпираних државних функционера запошљавали. Можда ће неко од бивших Министара, директора Фонда здравства, директора КБЦ-а бити заинтересовани да обjасне и свjедоче о вашим “комбинациjама” у замjену за блажу казну.

Лако вам се играти и спрдати са овом Кривом Владом. Али не брините, знаћете кад вам правда закуца на врата, закључио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 21:01