REGAGEN Ilustracija / - MINA
02/12/2022 u 17:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MEDREG izabrao novo predsjedništvo

Crnogorski regulator je član MEDREG-a od 2005. godine, aktivno učestvuje u radu radnih grupa, a bio je domaćin dvije Generalne skupštine koje su održane u Podgorici i Kotoru

Asocijacija mediteranskih regulatora za električnu energiju i gas (MEDREG) izabrala je novo predsjedništvo u čijem sastavu je predsjednik crnogorske Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN), Branislav Prelević.

MEDREG je novo predsjedništvo izabrao na Generalnoj skupštini održanoj u četvrtak u Kairu.

-Prelević je istakao da će se, u ovim izazovnim vremenima, MEDREG posebno fokusirati na jačanje međusobne saradnje, razmjenu informacija, jačanje interkonektivnih kapaciteta i stvaranje jačeg temelja za zaštitu potrošača- navodi se u saopštenju REGAGEN-a.

Predsjedništvo je sastavljeno od predsjednika, dva potpredsjednika koji se biraju na mandat od dvije godine i jednog stalnog potpredsjednika iz odbora italijanskog regulatora.

Crnogorski regulator je član MEDREG-a od 2005. godine, aktivno učestvuje u radu radnih grupa, a bio je domaćin dvije Generalne skupštine koje su održane u Podgorici i Kotoru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:56