Милатовић и Раичковић / - фото: Министарство економског развоја
08/03/2022 u 10:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Награда АММ-а национални бренд

Асоцијација менаџера дјелује проактвно и даје немјерљив значај и у раду Савјета за конкурентност који представља најефикаснију платформу за приватно-јавни дијалог, казао је Милатовић

Министар Милатовић са представницима Асоцијације менаџера ЦГ

Министарство економског развоја  препознаје вриједност и значај награде АММ-а Нај менаџерима

Министар економског развоја Црне Горе Јаков Милатовић са сарадницима, састао се са предсједником Асоцијације менаџера Црне Горе Будимиром Раичковићем и извршном директорицом Анђелом Радосавовић, саопштено је из Министраства економског развоја. 

Министар је похвалио сарадњу између МЕР-а и АММ-а у протеклом периоду оцијенивши је веома квалитетном  и заснованом  на партнерским основама.

- Асоцијација менаџера дјелује проактвно и даје немјерљив значај и у раду Савјета за конкурентност који представља најефикаснију платформу за приватно-јавни дијалог. Сматрам веома важним што и на овај начин синергијски дјелујемо и доприносимо већој конкурентности економије и бржем привредном расту земље - казао је Милатовић.

На састанку је оцијењено да је неопходно активно учешће свих друштвених актера како би се на што бољи начин одговорило изазовима и сачувао животни стандард грађана Црне Горе.  

- Платформа економског опоравка 2022 -2026. године, коју је креирало Министарство економског развоја представља изузетно добар документ са конкретним мјерама за наставак снажног опоравка и даљи развој економије - и чини добру основу за будуће економске реформе - оцијенио је Раичковић.

Једна од тема састанка била је и годишња награда за Нај менаџере и предузетнике коју додјељује Асоцијација менаџера ЦГ.

Министар Милатовић јасно је исказао став да ова престижна награда АММ-а представља национални бренд, због чега је Влада Црне Горе - Министарство економког развоја сада већ 6. пут заредом са задовољством покровитељ исте.

- Ова струковна награда заслужује посебну пажњу и подршку јер промовише резултате, изврсност као и лидерска, менаџерска и предузетничка знања, вјештине и достигнућа. У том смислу Влада Црне Горе тј. Министарство економког развоја признаје и препознаје ову награду - закључио је Милатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:26