JAKOV MILATOVIĆ / - JAKOV MILATOVIĆ
17/08/2023 u 14:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović poručio zaposlenima: Institut "Simo Milošević" ima budućnost

Kao predsjednik svih građana, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj, kazao je Jakov Milatović

Predsjednik Jakov Milatović obratio se zaposlenima "Instituta Simo Milošević" Igalo kazavši da će Institut opet postati stub razvoja zdrastvenog turizma u Crnoj Gori.

- Kao predsjednik svih građana, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 godina - poručio je Milatović.

On se stoga danas obratio zaposlenim radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" Igalo.

- Upravo sam razgovarao sa direktorom dr Savom Marićem. Znam da ste u teškim materijalnim uslovima, da mjesecima ne primate plate, da mnogi od vas razmišljaju da napuste Institut. Zauzeću se da ovaj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u. Uskoro ću sa svojim saradnicima posjetiti Institut, a već naredne sedmice sa predsjednikom razgovarati o dugu. Institut ima budućnost! - zaključio je Milatović u objavi na Tviteru. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 08:03