/ Фото: Твитер
10/06/2021 u 07:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић првим комерцијалним летом отпутовао за Србију

Ово је резултат великог труда и знања Владе, поручио министар на Твитеру

Mинистар економског развоја Јаков Милатовић првим комерцијалним летом Аир Монтенегро авио компаније је отпутовао за Србију. 

image
Фото: Твитер

Како је написао на Твитеру, Влада је испунила обећање дато прије пет мјесеци да ће Аир Монтенегро полетјети прије главне туристичке сезоне.

image
Фото: Твитер

- Ово је резултат великог труда и знања Владе и менаџмента нове националне авио компаније Аир Монтенегро-у желим сигурне и мирне летове на понос црногорских грађања и бенефит туристичке и цјелокупне привреде - поручио је Милатовић.

Поред Милатовића, првом лету присуствовао је и директор То Монтенегро Предраг Тодоровић који је казао да, иако је компанија основана 8. фебруара, успјели су да за три и по мјесеца да подигнемо компанију на ноге.

-Двије ствари су нам давале енергију да успијемо у овом пројекту: да служимо грађанима Црне Горе и прије свега економији Црне Горе и да будемо на располагању државним субјектима попут наше репрезентације и свих оних са којима имамо заједнички циљ- поручио је он. 

Подсјетимо, Милатовић је отпутовао у службену посјету Србији, гдје ће се у Београду састати са министарком трговине, туризма и телекомуникација Србије Татјаном Матић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:58