Mirko Miličić / - NSD
06/03/2024 u 23:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miličić: SDT da provjeri poslovanje DPS-a u Rudniku uglja

Uslijed sopstvenog nesnalaženja u opozicionim klupama, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, Demokratska partija socijalista se ovih dana, nakon što su vidjeli da ih napadi na Andriju Mandića samo dalje spuštaju u biračkom tijelu, prešli na Milana Lekića, saopštio je portparol NSD-a Mirko Miličić.

- Zapravo DPS-u najviše smetaju rezultati koje Nova srpska demokratija postiže na svim poljima. Dodatno ih boli činjenica što DPS danas kako domaća, a tako i inostrana javnost ne uvažava previše - kazao je Miličić.

Prema njegovim riječima, voljeli bi oni da imaju neke sopstvene rezultate kao argument protiv naše stranke i njenih funkcionera, ali znaju dobro da ako bi krenuli da analiziramo njihovu zaostavštinu izgubili bi još polovinu biračkog tijela.

- Okomili su se tako ovih dana na Pljevlja i na Milana Lekića, koji je čitav svoj radni vijek proveo u borbi za bolji život njegovih sugrađana. Okomili su se na čovjeka koji je za dvije godine preporodio taj grad, otvorio na stotine radnih proizvodnih mjesta, obnovio mehanizaciju Rudnika uglja i postavio rekordne rezultate kada je u pitanju proizvodnja uglja - istakao je portparol NSD-a

Kako je kazao, s obzirom na to da iz DPS-a poručuju da su ovakvi rezultati posao za SDT, pozivamo ih da istraju, ali i da ne budu licemjerni, pa usput pozovu SDT da provjeri poslovanje njihovih prvaka kada su u pitanju ne samo Rudnik uglja, nego brojna preduzeća u Pljevljima.

- Pozivamo ih da SDT-u podnesu prijavu povodom kriminalne politike koju su njihovi kadrovi vodili, a čiji je rezultat bilo otpuštanje više hiljada Pljevljaka i uništenja Vektre Jakić - naveo je Miličič.

Kako zaključuje, sud o njihovoj politici u Pljevljima dali su i sami Pljevljaci, koji su ih na posljednjim lokalnim izborima „prepolovili“, pa su tako sa nekadašnjih 20 mandata, spali na devet, a na narednim izborima očekujemo da ih Pljevljaci, upravo zbog ovakvih poruka, svedu ispod cenzusa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:22