/ - PHOTO BY FRANK MCKENNA ON UNSPLASH
19/05/2022 u 18:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морско добро разматра раскид уговора са Баровићем

Баровић, који је у блиским везама са предсједником државе Милом Ђукановићем, од 2003. године је закупац ексклузивне плаже на локацији Перазића До

Руководство Морског добра разматра могућност раскида Уговора за закуп купалишта Перазића До  који је потписан са подгоричким бизнисменом Веселином Баровићем. Та информација потврђена је Portalu RTCG од стране руководства ЈП Морско добро. 

Техничка и правна служба овог предузећа даће ускоро детаљно изјашњење о примјени Уговора о закупу, и постоји вјероватноћа да се покрене поступак раскида Уговора, и стављања купалишта поново на тендер, а због повреда уговорених обавеза, Управни одбор ће, све су прилике, предложити менаџменту да се раскине Уговор.

Како сазнајемо ЈП Морско добро ће и у овом, и у случају других купалишта  у Будви и у другим општинама  кренути од краја маја са раскидима гдје год се установи кршење уговора са ЈПМД али и несавјесним закупцима.

Баровић, који је у блиским везама са предсједником државе Милом Ђукановићем, од 2003. године је закупац ексклузивне плаже на локацији Перазића До.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:19