Борис Мугоша / - BALSA RAKOCEVIC
09/03/2022 u 10:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мугоша: Кривац за дивљање цијена свако ко блокира рад парламента

Док Владе земаља региона и ЕУ предузимају већ други, трећи, четврти пакет мјера за смањење цијене горива и животних намирница код нас рад парламента блокирају и подржавају блокаду они који чине мањину у парламенту, написао је посланик СД

Свако ко блокира рад парламента је искључиви кривац што се не може кориговати дивљање цијена горива и намирница, саопштио је посланик Социјадемократа (СД) Борис Мугоша.

- Док Владе земаља региона и ЕУ предузимају већ други, трећи, четврти пакет мјера за смањење цијене горива и животних намирница код нас рад парламента блокирају и подржавају блокаду они који чине мањину у парламенту. Толико о борби за стандард грађана - навео је Мугоша.

Он је на свом Твитер профилу написао да сваки “аргумент” који пласирају они који блокирају и подржавају блокаду рада парламента вријеђа здрав разум.

- Закључак је прост: свако ко блокира рад парламента је искључиви кривац што се не може кориговати дивљање цијена горива и намирница. А то што мислимо једни о другима, сад је неважно - додао је Мугоша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:58