Photo by Datingjungle on Unsplash
02/06/2021 u 16:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На приморју појачан инспекцијски надзор у јулу и августу

Из Управе су представнике Општине Тиват информисали да је Министарство економског развоја формирало Координационо тијело за праћење туристичке сезоне

На приморју ће се током јула и августа обављати појачан инспекцијски надзор, саопштено је из Управе за инспекцијске послове (УИП).

Вршилац дужности директора УИП-а, Илир Харасани, састао се данас са предсједником Општине Тиват Жељком Комненовићем како би се на што ефикаснији начин организовао рад локалних и државних инспекцијских органа током трајања туристичке сезоне.

Из Управе су представнике Општине Тиват информисали да је Министарство економског развоја формирало Координационо тијело за праћење туристичке сезоне.

- На подручју општина Тиват и Котор биће ангажовано 14 инспектора, док ће четири стално боравити и обављати инспекцијски надзор у том граду - наводи се у саопштењу.

На састанку је било ријечи и о рјешавању постојећих проблема попут увођења реда када је у питању такси превоз на тиватском аеродрому и контрола нелегалног приватног смјештаја.

На састанку се разговарало и о проблемима из надлежности комуналних служби, као што су појава такозваних “лутајућих” говеда и просјачење на јавним површинама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:34