суђење пресуда / - суђење пресуда
19/05/2021 u 11:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сјутра званичан став Адвокатске коморе о генералном штрајку

Како нам је казао, један од адвоката, према досадашњим њиховим сазнањима, на састанку са Министарством финансија до сада није дошло до договора

Адвокати Црне Горе, око 90 одсто њих, према досадашњим незваничним информацијама спремни су да ступе  у штрајк, сазнаје незванично портал "Дан".  Након састанка са Министарством финансија, званичан став Адвокатске коморе и њихови крајњи и званични потези биће саопштени сјутра.

Како нам је казао, један од адвоката, према досадашњим њиховим незваничним сазнањима, на састанку са Министарством финансија до сада није дошло до договора који би био рјешење за обје стране. Како незванично сазнајемо, састанак је завршен, а уколико се ситуација не промјени, адвокати су спремни да ступе у штрајк од понедељка. 

Међутим, Адвокатска комора ће о крајњој одлуци да се званично огласи сјутра. Тада ће бити званично саопштени и закључци са састанка.

-Званични став Адвокатске коморе Црне Горе је да је одржан данас састанак и да ћемо званично саопштење о свим закључцима и будућим потезима Адвокатске коморе саопштити сјутра и јавност ће бити упозната са нашим даљим поступцима- казао је предсједник Адвокатске коморе Црне Горе за портал " Дан" Здравко Беговић.

На штрајк спремно 90 одсто адвоката: Од састанка са министарством очекују најбоље рјешење

Очекујемо да ће се на састанку са представницима Министарства финансија наћи најбоље могуће рјешење за једну и за другу страну, казао је Беговић за портал " Дан"

Подсјећамо, црногорски адвокати најављују да ће ступити у генерални штрајк 24. маја, ако не буду прихваћени захтјеви Адвокатске коморе у вези фискализације.

Због фискализације црногорски адвокати најављују генерални штрајк 24. маја

Нигдје у опкружењу, државама бивше Југославије, нема фискализације адвоката, осим у Хрватској у случају када се ради о плаћању готовином

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 03:23