ЕКСПО ДУБАИ / - ФОТО: НТО
19/01/2022 u 11:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НТО позвала представнике туристичке привреде на радионицу у Дубаију

Експо је, како су подсјетили, најзначајнија међународна изложба која се од 1851. године сваке пете године организује у изабраној земљи, односно граду домаћину

Национална туристичка организација Црне Горе позвала је заинтересоване представнике туристичке привреде да се пријаве за учешће у пословној радионици са туроператорима из Уједињених Арапских Емирата која ће бити одржана током Свјетске изложбе Експо 2020, у Дубаију.

image

ЕКСПО ДУБАИ

- ФОТО: НТО

Експо је, како су подсјетили, најзначајнија међународна изложба која се од 1851. године сваке пете године организује у изабраној земљи, односно граду домаћину.

-Земље учеснице представљају идеје, искуства и најбоље праксе на тему предметног Експо-а. Свјетска изложба у Дубаију одржава се у периоду од 1. октобра 2021. до 31. марта 2022. године, под кровном темом „Повезивање умова, стварање будућности“ која обухвата три подтеме: Могућност, Мобилност и Одрз̌ивост. Црна Гора представља се у оквиру подтеме одрживост, под слоганом „Благословена природом“- навели су из НТО.

Према њиховим ријечима, имајући у виду да је шест мјесеци трајања изложбе својеврсна прилика за промоцију Црне Горе као туристичке дестинације, НТО организује промоцију туристичке понуде за туроператоре и медије из региона Блиског истока.

- Промоција ће бити одржана у павиљону Црне Горе, 6. фебруара 2022. године, будући да се тог дана обиљежава “Национални дан Црне Горе на Експо-у“. Очекује се присуство представника оутбоунд туроператора, туристичких агената, медија и онлине инфлуенсера, као и авиокомпанија из земаља региона Голфског залива.

За представнике туристичке привреде Црне Горе партиципација за учешће у Б2Б радионици се неће наплаћивати- поручили су из НТО.

Позив за пријаве за учешће на пословној радионици у организацији НТОЦГ је отворен до 24. јануара 2022. године, а број мјеста је ограничен.

-Контакт особа за пријаве и додатне информације је Јелена Видаковић, моб. +382 67 363 301, e-mail: јOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. - навели су из НТО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 12:38