фото: НТОЦГ / - фото: НТОЦГ
16/05/2021 u 17:17 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

НТОЦГ представља понуду дестинације на Арапској берзи туризма

Представљање Црне Горе као туристичке дестинације на растућем тржишту Блиског Истока важно је имајући у виду, како туристичке, тако и инвестиционе потенцијале овог региона

Национална туристичка организација Црне Горе и ове године учествује на овој берзи, која се одржава у хибридном формату,  уживо у Дубаију у периоду од 16. до 19. маја и виртуелно од 24. до 26. маја. Како су саопштили из НТОЦ, ријеч је о водећем глобалном Б2Б догађају за туристичку индустрију Блиског истока, који окупља професионалце у области путовања и туризма, представнике влада, међународних медија и излагаче из цијелог свијета.

- Као први велики догађај у туристичкој индустрији који се одржава уживо у последњих 18 мјесеци, овогодишње 28. издање АТМ-а се одржава не тему „Ново свитање за путовања и туризам“, са циљем да се омогући снажан повратак туристичког бизниса. Представљање Црне Горе као туристичке дестинације на растућем емитивном тржишту Блиског Истока са којег се остварује преко 36 милиона туристичких путовања годишње важно је имајући у виду, како туристичке, тако и инвестиционе потенцијале овог региона, као и предстојеће учешће на Свјетској изложби Expo 2020 која почиње у октобру, ове године, у Дубаију - наводи се саопштењем.

Иситучу, поред осталог, да имајући у виду туристичку тражњу са овог тржишта, Црна Гора са својом разноврсном понудом, богатством националних паркова и природних љепота, медитеранском климом, има велику шансу да се позиционира као туристичка дестинација и привуче туристе овог региона, на првом мјесту због атрактивне понуде сјеверног дијела земље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:26