/ SA SJEDNICE ODBORA
25/10/2022 u 13:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbor razmotrio i podržao Predlog zakona o jakim alkoholnim pićima

U okviru tačke „Tekuća pitanja“ Odbor se upoznao sa međunarodnim i drugim aktivnostima predsjednika i članova Odbora

Na danas održanoj 22. sjednici, Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje je razmotrio i podržao Predlog zakona o jakim alkoholnim pićima.

- Odbor je razmotrio Izvještaj o aktivnostima koje se odnose regulisane komunalne djelatnosti u 2021. godini, a koji je Skupštini Crne Gore podnijela Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti, te predložio Skupštini zaključak kojim se prihvata Izvještaj o aktivnostima vezanim za regulisane komunalne djelatnosti u 2021. godini- navodi se u saopštenju.

Odbor je razmotrio i Inicijativu za kontrolno saslušanje Gorana Đurovića, ministra ekonomskog razvoja i turizma i Ane Tripković-Marković, direktorice Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, koju je podnio Dragan Krapović, predsjednik Odbora, na temu: „Izazovi – turistička sezona 2022. godine“.

- U vezi sa ovim, Odbor je, u skladu sa članom 75 stav 3 Poslovnika Skupštine Crne Gore, donio Odluku o održavanju kontrolnog saslušanja Gorana Đurovića i dr Ane Tripković-Marković, koje će se održati 27. oktobra 2022. godine- navodi se u saopštenju.

U okviru tačke „Tekuća pitanja“ Odbor se upoznao sa međunarodnim i drugim aktivnostima predsjednika i članova Odbora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:34