СД Данило Орландић / - СД Данило Орландић.
18/05/2022 u 10:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Орландић: Санирати штету због гашења Монтенегро ерлаjнза и обjединити ресурсе старе и нове компаниjе

Он вјерује да jе jавност Црне Горе увидjела колико jе било погрешно гашење нациоиналне авиокомпаниjе и колико jе тешко формирати нову

Цjелокупна jавност а посебно туристичка привреда и посебно радници Монтенегро аирлинеса и То Монтенегро очекуjу од Владе Црне Горе хитно реаговање и спроводjење активности на санациjи штете коjа jе причињена гашењем Монтенегро аирлинеса и проблематичним формирањем и пословањем нове националне авио компаниjе, поручио је потпредсједник Социјалдемократа Данило Орландић:

 - Неопходно jе сприjечити даље пропадање државне имовине и свих ресурса коjи се могу ставити у функциjу за потреба рада националне авиокомпаниjе. Мора се наћи законити начин обjедињавања ресурса и jедне и друге компаниjе, да би Црногорски туризам могао да живи током циjеле године. Премала jе Црна Гора за егзистирање обjе компаниjе - истакао је он.

Орландић вјерује да jе jавност Црне Горе увидjела колико jе било погрешно гашење нациоиналне авиокомпаниjе и колико jе тешко формирати нову од извањаца коjи су били шкартирани из своjих бивших компаниjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:17