Ilustracija, kancelarija / - FOTO: PEXELS ILUSTRACIJA
16/05/2021 u 13:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оснажити пословну и регионалну сарадњу

Обострано jе констатовано да унапређење људских ресурса, менаџерских знања и вjештина, као и активна партиципациjа у процесу дигиталне трансформациjе представљаjу неке од идентичних приоритета обиjе организациjе

Сарадњу црногорске и српске асоциjациjе менаџера неопходно jе интензивирати, посебно на плану унапређења активности коjе снаже и повезуjу њихове менаџере и компаниjе, оциjенили су предсjедници двиjе организациjе. Предсjедник Асоциjациjе менаџера (АММ) Будимир Раичковић данас се у Београду састао са предсjедником Српске асоциjациjе менаџера (САМ) Драгољубом Дамљановићем и извршном директорицом САМ-а Jеленом Булатовић, пише Мина бизнис.

Они су размотрили потребу интензивирања регионалне инициjативе исказане кроз Асоциjациjу менаџера Jугоисточне Европе (АМСЕЕ), у коjоj ,поред српске и црногорске асоциjациjе, партиципираjу и колеге из Хрватске, Босне и Херцеговине и Сjеверне Македониjе.

– Обострано jе констатовано да унапређење људских ресурса, менаџерских знања и вjештина, као и активна партиципациjа у процесу дигиталне трансформациjе представљаjу неке од идентичних приоритета обиjе организациjе, те да се на тим али и другим пољима размотре могућности реализациjе заjедничких проjеката – наводи се у саопштењу.

Размотрена jе могућност да се у наредном периоду организуjе заjедничка сjедница управних одбора САМ-а и АММ-а, уз констатациjу да постоjећи Споразум о сарадњи представља квалитетан оквир за заjедничко дjеловање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 15:05