Ilustracija
08/02/2024 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otvorene prijave za članstvo u odborima direktora u Luci Bar, Marini Bar, Barskoj i Crnogorskoj plovidbi

Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024. godine

U susret predstojećim Skupštinama akcionara u privrednim društvima iz sektora pomorstva, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva u ime državnog kapitala poziva sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora, da pošalju svoj CV putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.   

- Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024. godine, nakon čega će biti izvršen odabir po dva najbolja kandidata za svaku pomorsku kompaniju.  Novi odbori direktora će biti imenovani u sljedećim privrednim društvima: AD "Luka Bar", AD "Marina Bar", AD " Barska plovidba" i AD "Crnogorska plovidba", saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Iz tog resora pozivaju sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora u jednoj od pomorskih kompanija.

- Takođe, očekujemo da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa, ističe se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:24