/ - Фото: МЕК
25/02/2022 u 11:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павиљон Црне Горе на Eкспо 2020 Дубаи кандидат за People‘s Choice Award

Овај значајан глобални догађај за нашу земљу представља прилику да оснажимо дипломатске и економске односе са земљом домаћином, наводе из Министарства

Павиљон Црне Горе на Expo 2020 Dubaи биљежи рекордне посјете у протеклом периоду, а осим похвала бројних посјетилаца још једна потврда креативно осмишљеног дизајна изложбеног простора Павиљона је предлог магазина Exhibitor, по којем смо уврштени међу 40 кандидата који ће се борити за Пeople's Choice Award. То је саопштено МЕК-а.

Онлине гласање путем линка www.ExhibitorOnline.com/VoteExpo ће трајати до 15. марта, а побједници ће бити пролашени током EXHIBITORInsight webinara који ће се одржати 16. марта.

Међу одабраним кандидатима су неки од тематских, али и павиљони земље домаћина Уједињених Арапских Емирата, Краљевине Саудијске Арабије и Русије који важе за најпосјећеније.

-Expo 2020 Dubai, од 1. октобра 2021. године када је почео је до сада посјетило преко 15 милиона људи. Овај значајан глобални догађај за нашу земљу представља прилику да оснажимо дипломатске и економске односе са земљом домаћином, али и осталим учесницама. Исто тако, током 182 дана трајања свим посјетиоцима представљамо инвестиционе и туристичке потенцијале, а организовани су и догађаји који окупљају представнике бизнис заједнице и стручњаке из разних области како би на што бољи начин дали допринос учешћу и то водећи се кровном темом “Повезивање умова, стварање будућности”-наводе из Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:51