Перуновић / Фото: Срђан Бољевић
18/07/2021 u 18:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Перуновић увидио да је у конфликту интереса, па поднио оставку

Државни секретар за енергетику у Министарству капиталних инвестиција био истовремено члан Одбора директора Енергогаса

Државни секретар за енергетику у Министарству капиталних инвестиција Марко Перуновић поднио је оставку на функцију члана Одбора директора Енергогаса д.о.о. Подгорица, пошто је, како тврди ресорни министар Младен Бојанић, увидо да је у конфликту интереса. 

У медијима се данас појавила информација да је Перуиновић у конфликту интерса, будући да је то супротно Закону о спрјечавању корупције који прецизно наводи да јавни функционер не може бити предсједник, овлашћени заступник или члан органа управљања или надзорног органа, нити извршни директор или члан менаџмента у привредном друштву.

Бојанић се након ове информације огласио на Твитеру, истичући да је Перуновић прије седам дана поднио оставку на мјесто члана Одбора поменутог предузећа. 

image

Бојанић

Фото: Срђан Бољевић

- Срећан сам што имамо у свом тиму Марка Перуновића, и знам да је као врхунски професионалац спреман на сваки вид одговорности ако је руковођен жељом да изађе у сусрет власницима и запосленима предузећа Енергогас ДОО направио било какав пропуст- поручио је Бојанић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 08:20