Dobardžić i Bajić / - FOTO: ACG
08/08/2022 u 15:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počeli pregovori o direktnoj avio liniji Podgorica - Sarajevo

Uz saglasnost Ministarstva kapitalnih investicija, cijenim da bi uspostavljanje direktne, cjelogodišnje avio linije između Podgorice i Sarajeva, rezultiralo ekonomskim benefitima iza obje zemlje - kazao je Dobardžić

Uspostavljanje direktne avio linije Podgorica – Sarajevo bilo bi ekonomski plodonosno i za Crnu Goru i za Bosnu i Hercegovinu, ocijenili su predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić i direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo, Alan Bajić, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

To je konstatovano tokom radne posjete predsjednika Odbora direktora ACG kolegama u Sarajevu, dodaje se u saopštenju.

- Nakon razgovora imam izuzetno pozitivne utiske, a posebno me raduje što je Međunarodni aerodrom Sarajevo prepoznao značaj potencijalne saradnje sa Aerodromima Crne Gore. Uz saglasnost Ministarstva kapitalnih investicija, cijenim da bi uspostavljanje direktne, cjelogodišnje avio linije između Podgorice i Sarajeva, ali i, eventualno, uvođenje sezonskih letova iz Sarajeva ka Tivtu, rezultiralo ekonomskim benefitima ne samo za obje kompanije već i za obje zemlje - kazao je Dobardžić.

Na sastanku je bilo riječi i o procesu modernizacije i proširenju kapaciteta Međunarodnog aerodroma Sarajevo, a iskustva, kako je dodao Dobardžić, biće važna i za Crnu Goru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. decembar 2023 04:19