/ PHOTO CREDITS © ISMAIL NOOR
28/09/2021 u 10:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Погледајте како изгледа Павиљон Црне Горе на Експо 2020

Иако га можемо назвати свијет у малом, мјесто на којем се одржава Изложба заузима простор од око невјероватних 430 хектара (преко 600 фудбалских терена)

Преданих осам година рада на организацији Свјетске изложбе Expo 2020 и још три дана одбројавања до почетка једног од најзначајнијих догађаја у историји, саопштили су из Министарства економског развоја.

image
- PHOTO CREDITS © ISMAIL NOOR

- Иако га можемо назвати свијет у малом, мјесто на којем се одржава Изложба заузима простор од око невјероватних 430 хектара (преко 600 фудбалских терена) и одражава све оно што је будућност какву је тешко замислити. Павиљон Црне Горе, инспирисан природом, је прича о свим нашим потенцијалима и од петка биће отворен за све посјетиоце- наводе из Министарства.

Интензиван рад, искуство тима који је радио на припреми учешћа, али и извођача радова „Simmetrico Networks“ обезбједили су Црној Гори сјајан амбијент у оквиру Expo 2020 Дубаи.

image
PHOTO CREDITS © ISMAIL NOOR

- Наш Павиљон заузима површину од 200 квадрата у основи и исту толику површину намијењену административним пословима, али и организацији пријема и догађаја. Замишљен је тако да свим посјетиоцима обезбједи аудио-визуелни доживљај Црне Горе, а употребом савремене технологије креирани су интерактивни садржаји који су прилагођени свим узрастима. Централни дио Павиљона заузима инсталација која је инспирисана нетакнутом природом и шумама, нарочито Биоградском гором, а окружена је садржајима који дочаравају најзанимљивије чињенице о нашој земљи, активности којима се туристи могу бавити, инвестиционе потенцијале...- речено је из Министарства.

image
PHOTO CREDITS © ISMAIL NOOR

Посјетиоци Павиљона, захваљујући информаторима, моћи ће да добију све неопходне информације, а прије него што одлуче да крену даље, у седмоминутном филму имаће прилику да стекну утисак како изгледа дивља љепота Црне Горе између два изласка сунца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 02:40