sa sastanka / - SA SASTANKA
30/01/2023 u 18:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poljske turiste povezati sa Kolašinom

U tom cilju veoma je važno jako transportno i infrastrukturno povezivanje Crne Gore sa Poljskom i proširenje Evropske unije

Ambasador Poljske u Crnoj Gori Artur Dmochowski sastao se sa predsjednikom Opštine Kolašin Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalio na gostoprimstvu ističući da se nada da će se bilateralna saradnja intenzivirati prije svega u oblasti turizma kako bi poljske turiste povezali sa Kolašinom koji predstavlja centar kako zimskog, tako i ljetnjeg turizma na sjeveru Crne Gore.

U tom cilju veoma je važno jako transportno i infrastrukturno povezivanje Crne Gore sa Poljskom i proširenje Evropske unije.

Predsjednik Opštine je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istako da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU.

Istakao je i da lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:40