Маја Лијешевић / - Портал Вијести
27/05/2021 u 14:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Потписан протокол о сарадњи између ТО Будве и Новог Сада

У Новом Саду постоjи велико интересовање туриста за Црну Гору и Будву и да их радује што jе Будва на првом мjесту, казала је Лијешевић

Туристичке организациjе (ТО) Новог Сада и Будве потписале су протокол о сарадњи. Директорица ТО Будва Маjа Лиjешевић, казала jе да jе, имаjући у виду да су Нови Сад и Будва градови побратими, логично било да прво ту дођу.

– У Новом Саду постоjи велико интересовање туриста за Црну Гору и Будву. Радуjе нас што jе Будва на првом мjесту и што ћемо, након свих проблема изазваних пандемиjом, коначно моћи више да се дружимо са грађанима Новог Сада и Воjводине у Будви – рекла jе Лиjешевић.

Она jе додала jе то озваничено потписаним протоколом о сарадњи између двиjе туристичке организациjе, преноси Медиабиро, пише Мина бизнис.

– Очекуjемо берићетно вриjеме у наредном периоду наше сарадње на свим пољима, коjа се тиче промоциjе наших градова, али и у одређеним проjектима – рекла jе Лиjешевић.

Она jе навела да искуства Новог Сада у добиjању титуле Европске приjестонице културе могу бити од помоћи Будви, коjа претендуjе на ту титулу за 2028. годину.

Директор ТО Новог Сада Бранислав Кнежевић, оциjенио jе да jе потписивање протокола значаjан корак за Будву и Нови Сад.

– Новосађани и Новосађанке традиционално воле Будву, а ми ћемо jош jедном упутити позив свим нашим грађанима да одморе проведу у Црноj Гори и Будви, jер се ту осjећамо наjболjе и добродошло. Протокол о сарадњи између Будве и нашег града доприниjеће превазилажењу послjедница пандемиjе по туризам два града – рекао jе Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 19:57