/ - SAVEZ SINDIKATA
21/09/2022 u 14:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Potpisan sporazum o saradnji Sindikata uprave četiri države

Kako je kazao predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božovi

Sporazum o saradnji regionalnih sindikata uprave četiri države - Crne Gore, Republike Srpske, Srbije i Republike Makedonije potpisan je na sportsko - rekreativnim susretima koji su održani na Tari - područje Srbije.

Kako je kazao predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović  cilj sporazuma o regionalnoj saradnji je unapređenje sindikalnih aktivnosti na regionalnom nivou, a sve u cilju poboljšanja uslova života i rada zaposlenih u sindikatima ove četiri države. 

- Ovo je prvi sporazum saradnje sindikata uprave koji smo potpisali na nivou regiona.  Potpisnici sporazuma nastaviće da rade na daljem razvoju partnerskih odnosa sa izabranim predstavnicima sindikata i vlada ove četiri države uključujući  razvoj i realizaciju projekata od zajedničkog interesa  - kazao je Božović.

Sporazum su potpisali predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović, predsjednik Sindikata uprave Srbije Slađan Bobić, Sindikata državne uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Branko Zelenović i predsjednik Sindikata državne administracije i uprave Republike Makedonije Blagoje Ralpovski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:44