Photo by Van Tay Media on Unsplash / - PHOTO BY VAN TAY MEDIA ON UNSPLASH
26/03/2023 u 11:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poziv za dodjelu subvencija poljoprivrednim proizvođačima

Sekretarijat za razvoj preduzetništva komunalne poslove i saobraćaj pozvao je sve registrovane poljoprivredne proizvođače, ribare i marikulturiste da se prijave na javni poziv

Opština Kotor raspisala je javni poziv za raspodjelu budžetskih sredstava namijenjenih finansiranju poljoprivrednih proizvođača za ovu godinu.

Sekretarijat za razvoj preduzetništva komunalne poslove i saobraćaj pozvao je sve registrovane poljoprivredne proizvođače, ribare i marikulturiste da se prijave na javni poziv koji je otvoren od 20. do 31. marta.

Shodno Programu podsticajnih mjera subvencija u poljoprivredi na području Opštine Kotor, subvencije se dodjeljuju za podršku razvoju voćarske proizvodnje, maslinarstva, povrtarske i cvjećarske proizvodnje, pčelarstva, stočarstva, organske poljoprivrede, ribarstva i marikulture i uzgoja i prerade ljekovitog i aromatičnog bilja.

Subvencije se dodjeljuju i za podršku u učestvovanju i organizovanju sajamskih i sličnih manifestacija registrovanim udruženjima poljoprivrednih proizvođača i individualnim poljoprivrednim proizvođačima.

Zahtjevi za učešće na javnom pozivu podnose se Sekretarijatu u zatvorenoj koverti preko Građanskog biroa, svakog radnog dana od osam do 13 sati.

Sve potrebne informacije građani mogu dobiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona 032 325 865. Javni poziv sa detaljima podrške i potrebnom dokumentacijom za prijavu objavljen je na sajtu Opštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:47