/ -DAN
29/12/2021 u 09:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Промотивне циjене возних карата на релациjи Подгорица–Никшић–Подгорица од 1.1. до 31.3.

Током овог промотивног периода, циjена возне карте на релациjи Подгорица–Даниловград и Никшић–Даниловград износиће 1 еура, док ће циjена возне карте на релациjи Подгорица–Никшић и Никшић–Подгорица износити 1,5 еура

Жељезнички превоз Црне Горе ад Подгорица са задовољством обавjештава кориснике своjих услуга да jе у сусрет предстоjећим празницима увео промотивне циjене возних карата на релациjи Подгорица–Никшић–Подгорица коjе ће важити у периоду од 1.1.2022. године до 31.03.2022. године. Током овог промотивног периода, циjена возне карте на релациjи Подгорица–Даниловград   и Никшић–Даниловград износиће 1 еура,  док ће циjена возне карте на релациjи Подгорица–Никшић  и Никшић–Подгорица износити 1.5 еура.

- Задовољство нам jе да изађемо у сусрет потребама корисника наших услуга коjи свакодневно путуjу на овоj релациjи како за потребе посла тако и школовања, те да у зимским мjесецима на овоj релациjи подстакнемо путовање возом коjи представља безбjедан, комфоран и повољан вид jавног превоза - наводе из компаније.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 07:55