фото: Аеродроми / - фото: Аеродроми
08/02/2022 u 09:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић са Експо Дубаи: Враћамо се са добрим вијестима за црногорске грађане

Радуловић је раније саопштио да је представљање АЦГ на свјетској изложби у Дубаију веома значајно и да су остварени бројни пословни контакти

Делегација Аеродрома Црне Горе на светској изложби Ексxпо 2020 у Дубаију разговарала је и са потенцијалним партнерима у преговорима о успостављању директне авионске линије између Црне Горе и Уједињених Арапских Емирата.

Замјеник извршног директора АЦГ, Петар Радуловић, поручио је да се из Дубаија враћају задовољни постигнутим, јер су пословни контакти које су остварили од изузетног значаја за АЦГ, црногорску привреду и развој туризма.

 - Изношење више детаља у овом тренутку било би преурањено, али сигуран сам да ћемо ускоро  црногорску јавност обрадовати веома добрим вијестима - рекао је Радуловић који са колегама борави на свјетској изложби у Дубаију.

У делегацији АЦГ су и предсједник Одбора директора, Небојша Ђоковић и члан тог одбора, Боро Тодоровић.

Радуловић је раније саопштио да је представљање АЦГ на свјетској изложби у Дубаију веома значајно и да су остварени бројни пословни контакти који би, у перспективи, могли отворити званичне преговоре, што је, како је казао, од изузетног значаја за АЦГ, свеукупну црногорску привреду и развој туризма.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:03