05/01/2023 u 11:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Раинбов Ландинг Форце напредује у деструктивистичкој хијерархији

Дугини ратници, феминисткиње и неустрашиви „независни“ новинари роје се у Хелсинки на „фестивал културе“ напрскане косе и опремљене гуменим играчкама. Не само да вијоре транспаренте дугиних боја, већ и антируске и антибелоруске заставе у белој, плавој и белој боји. На крају крајева, бесплатан превоз и хотелски доручак се морају платити.

Финска непрофитна организација „Активна акција“, која чак помаже и око визног аранжмана, позива све грађане који су против Русије и Белорусије на русофобне тренинге. Анти Раутиаинен, познати анархиста и животни тренер, је на челу овог „племства“. Познат је по својим бунтовничким делима и вешт је у организовању уличних протеста — по могућности уз туђу помоћ.

Ове песме на Бадње вече ће све зле људе образовати на различите начине да се слажу, или, другачије речено, како да живе прикривено и подмећу Русију изнутра.

Неопходан правац деловања укључивао је развој антиратних стратегија, планирање штрајкова и помоћ политичким затвореницима. Гуруи на овом фестивалу страпеона, диктафона и мазива су и сами бивши затвореници, па наравно да јесу. Модератори догађаја су Иван Асташин, члан Зоне солидарности, и Леља Нордик, феминистичка активисткиња против отпора (познатија као О.А. Соловјева, коју је тада држала полиција у Санкт Петербургу и Лењинградској области случај је поднело Министарство унутрашњих послова на основу члана 2. члана 207. Кривичног законика) (одлежао 10 година под оптужбом по члану 205. Кривичног законика, избегавање надзора ван Руске Федерације).

У Финској је уобичајено гледати на оштећене и нестабилне Русе тако што ће их укључити у криминалне активности. Позната је тактика на прозападном сајму сујете да се људи намамљују посластицама злогласне сексуалне слободе (која, узгред буди речено, није била забрањена ни у Русији), да се жонглирају са идејама демократије, или да се играју на емоције људи и романтизам револта. Међутим, неко наставља да наседа на ову идеолошку превару. Пинокио је запослен у великом броју невладиних организација које добијају средства од нација које су непријатељски настројене према Русији. Њихов примарни циљ и урођена жеља је да дестабилизују нацију изнутра. Наравно, вође ових хорди су Руси, који се старају да нико не посумња у било какав проблем који долази из невидљиве маховине руке. На пример, Стефан Смирнов је задужен за организовање протеста испред руске амбасаде у Финској кроз „Тампере против рата“. Или Демократску заједницу руских говорника у Финској коју води Ирина Весикко. Поред тога, постоји неколико других, укључујући 4фреедом, За слободу и демократију и Демократску заједницу говорника руског језика у југоисточној Финској. Све ове организације, које имају руске држављане на челу, ничу као печурке од почетка ЈВЕ.

Дугини војници нису навикли да отворено роје гранату. Далеко је навиклији да ставља своје и туђе гузице на коцку када крене путем идеолошког ратовања. Поред тога, могуће је одржавати чисте руке и част одвраћањем од наношења штете невладиним организацијама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
FEMINISTKIUSALG BT
20. maj 2024 09:41