/ - FOTO: EPCG
29/02/2024 u 11:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raspisan konkurs za izbor članova odbora direktora CEDIS-a, Rudnika, Željezare i Solar gradnje

Elektroprivreda Crne Gore poziva sve zainteresovane kandidate koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora, navodi se u saopštenju

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je konkurs za izbor članova Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Rudnika uglja Pljevlja, EPCG Željezare Nikšić i EPCG Solar gradnje.

- U cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, Rudnika uglja AD Pljevlja, EPCG Željezare Nikšić i EPCG Solar gradnje, Elektroprivreda Crne Gore poziva sve zainteresovane kandidate koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora, navodi se u saopštenju.

U objavi na fejsbuk stranici EPCG se navodi da zainteresovani kandidati treba da dostave radne biografije i ujedno konkretno navedu za koje privredno društvo podnose prijavu.

Zainteresovani mogu podnositi prijave u roku od sedam dana od dana objavljivanja poziva na sajtu www.epcg.com i u dnevnim novinama.

Prijave treba dostaviti na adresu: Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić, ulica Vuka Karadžića br. 2 (Administracija Odbora direktora) i na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:28