Сезона у пуном јеку / - Драган Стојановић
19/08/2021 u 11:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Неконтролисану туристичку сезону платићемо у септембру

Подсjећаjу да jе планирано и да дjеца од септембра иду са маскама у школе, али са часовима од по 45 минута

СД: Неконтролисану сезону платићемо у септембру

Потпуно неконтролисану туристичку сезону сви ћемо да платимо од септембра, увjерене су Социjалдемократе Ивана Браjовића.

У саопштењу наводе да су сезона и приходи нужни, али да, како кажу, поента ниjе била све одjедном "распустити" већ израдити план са мjером.

– Овако, циjена коjу ћемо платити биће превисока. 535 обољелих у дану, скоро 5.000 активних, улази се у земљу без контрола, без тестова, без ичега, нико не контролисе ношење маски, и Влада сад поручуjе 'издржите до краjа сезоне'. Нове мjере су наjављене за 20 август, те jе сасвим чигледно шта ће се дешавати од краjа августа, однсоно почетка септембра: даље повећање обољелих због тренутне неодговорности, те драстично ригорозниjе мjере за црногорске грађане – казали су из СД-а.

Подсjећаjу да jе планирано и да дjеца од септембра иду са маскама у школе, али са часовима од по 45 минута.

– Што значи да би под маскама били и по шест сати. Само два мjесеца приjе те дjеце читава Црна Гора и сви туристи шетаjу слободно и шире вирус неконтролисано. А за то вриjеме, министри и потпредсjедник Владе се сликаjу по глисерима поносни на 'успjешну сезону', исто као да су измислили лиjек за рак, а не одлучили да пусте туристе без икаквих контрола и касниjе то 'наплате' од грађана екстремним мjерама – казали су из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:42