aerodromi crne gore, goran jandreoski / - SRDJAN BOLJEVIC
02/08/2022 u 12:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Smijenjen izvršni direktor Aerodroma Goran Jandreoski

Jandreoski je na poziciju izvršnog direktora izabran 2021. godine na međunarodnom konkursu među 14 kandidata

Odbor direktora Aerodroma smijenio je prije pola sata izvršnog direktora Gorana Jandreoskog, potvrđeno je portalu Dana nezvanično. 

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore biće Vladan Drašković, koji obavlja funkciju pomoćnika direktora za komercijalne poslove.

Draškovića je imenovao Odbor direktora Aerodroma Crne pošto je ranije danas, na redovnoj sjednici, sa pozicije izvršnog direktora smijenjen Jandreoski.

Odbor direktora, u narednom periodu, očekuje od menadžmenta ubrzanje započetih procesa modernizacije u kompaniji, a gospodinu Jandreoskom zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo mu sreću i uspjeh u daljem radu.

Podsjetimo, Vlada je krajem prošlog mjeseca promijenila odbor direktora ACG, pa je za predsjednika imenovan Eldin Dobardžić(URA), Kemal Purišić (BS), Slavko Vukčević (SNP), Momčilo Martinović (DPS) i Nebojša Đoković (DF).

Jandreoski je na poziciju izvršnog direktora izabran 2021. godine na međunarodnom konkursu među 14 kandidata. Iz Aerodroma su tada istakli, da je izabran na osnovu bogate profesionalne biografije.

U dosadašnjoj karijeri obavljao je funkcije direktora Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Sjevernoj Makedoniji, kao i visoke funkcije na aerodromu Skoplje. 

Odbor direktora ACG bi na današnjoj sjednici trebalo da odredi ko će biti njegov privremeni naslednik. Mandat je trebao da mu traje dvije, plus jednu godinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:31