Милојко Спајић / - Милојко Спајић
01/04/2022 u 17:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић: Највећа свјетска имена из области крипто валута гости Универзитета Црне Горе

Тема је нови закон о крипто валутама и блокчејну који припрема Министарство финансија

Министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић биће модератор панела који ће бити одржан у сриједу у  14 сати у згради Универзитета Црне Горе.

 - Поштовани студенти и остали грађани Црне Горе, задовољство ми је да вас позовем на панел који ће бити одржан у сриједу 14  сати у згради Универзитета Црне Горе. Тема је нови закон о крипто валутама и блокчејну који припрема Министарство финансија. Идуће седмице у Црну Гору стижу најбољи из крyпто свијета - оснивачи Ethereum-а и други наши драги пријатељи који ће помоћи Црној Гори да стане на чело Web3 и Blockchain напретка човјечанства.  Част ми је што ћу модерирати панел са следећим панелистима: Vitalik Buterin, Јohn D. Haskell, Vlad Zamfir, Boris Mamlyuk, Anuј Das Gupta, Taylor Monahan - написао је министар на Фејсбуку.

Позвао је све заинтересоване да се пријаве.

 - Пријавите се на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. тако што ћете нам дати одговоре на следећа питања: Да ли сте некада чули за криптовалуте/блоцкчеин и чему служе? Да ли вам може бити од користи блоцкцхаин технологија? Ако да, на који начин? Зашто би било важно регулисати ово подручје законом? Шта вас доводи на овај панел? - навео је Спајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:33