Милојко Спајић / - Мин. финансија
01/02/2022 u 16:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић: Салдо је нула, Ђукановић и његови троjански коњи желе урушавање Европа сад

Мило Ђукановић и његови троjански коњи желе урушавање Европа сад да би лакше контролисали народ, коjи jе приморан да узме новац пред изборе, истакао је Спајић

Салдо jе нула, одговорио је министар финансија и социјалног старња Милојко Спајић предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу.

Мило Ђукановић и његови троjански коњи желе урушавање Европа сад да би лакше контролисали народ, коjи jе приморан да узме новац пред изборе, истакао је Спајић.

Европа сад ослобађа грађане и даjе им моћ,а узима jе политичарима диносаурусима коjи су предуго били на грбачи свих нас,казао је он.

- Будућа мањинска влада, не само да неће, него jе извjесно и да не зна да спроведе Европу Сад и настави реформе - нагласио је министар Спајић, додајући да су се већ препали изазова, и већ траже разлоге за неуспjех.

Ову превару само слиjепац може да подржи, казао је министар на Твитеру.

Ево каже Ђукановић да ће да подржи мањинску Владу некога кога jе jавно назвао битангом, Дритана Абазовића, успут навидећи да ће практично саботирати повећанjе плата грађанима коjе jе дошло кроз програм ЕВРОПА САД! #НећеПроћи #ИзбориСад, казао jе државни секретар у Министарству финансиjа Jанко Одовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:37