фото: Твитер / -фото Твитер
27/10/2021 u 16:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спајић се захвалио Дамјановићу: Нада се да ће сарадња бити настављена

Спајић је Дамјановићу пожелио успјех и изразио наду да ће њихова сарадња бити настављена, те да ће наставити да доприноси црногорској економији

Министар финасија и социјалног старања Милојко Спајић изразио је задовољство на сарадњи са Александром Дамјановићем, те захвалио на доприносу у њиховом заједничком раду у корист грађана.

На састанку на којем је Дамјановић предао дужност новоименованој вршитељки дужности директора Милени Петричевић, присуствовао је и министар који је Дамјановићу пожелио успјех и изразио наду да ће њихова сарадња бити настављена, те да ће наставити да доприноси црногорској економији.

Састанку су поред Петричевић и Дамјановића присуствовали министар државни секретари Јанко Одовић и Бранко Крвавац и чланови Комисије за примопредају дужности Биљана Перановић, Драган Јанковић и Биљана Јелић.

Током састанка презентовани су досадашњи резултати Управе, као и визија даљег развоја Управе у правцу остварења стратешких циљева модернизације и унапређења ефикасности рада једне од најважнијих институција у систему јавних финансија.

Министар Спајић је, приликом посјете Управи, одржао и радни састанак са новом в.д. директорицом, на којој је разговарано о плану рада Управе прихода и царина и реформама, које је неопходно спровести у областима из надлежности рада Управе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:38