/ Фото: Приватна архива
12/07/2021 u 16:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Сплендид на планини: Погледајте како ће изгледати луксузни хотел у Колашину

Kао посебна атракција најављен је затворено-отворени базен

Луксузни хотел Монтис бај Сплендид, који ће се градити у Kолашину, имаће 238 комфорних соба, а такође ће први пут у оквиру једног ризорта бити отворен и најсавременији 3Д биоскоп. 

Монтенегро Старс Менаџмент из ланца Хотелс груп Монтенегро старс, која управља првим црногорским ризортом са пет звјездица –хотелом Сплендид и компанија Монтенегро Луксури Хотелс енд Ресортс из Kотора, данас су потписале уговор о управљању овим хотелом. 

Уговор су потписали ивршни директор компаније Монтенегро Луксури Хотелс енд Ресортс Радоица Вуковић и директор Монтенегро Старс Менаџмента Душан Радуловић и то на 10 година.

image
Фото: Борис Шекуларац

Пројектом ће, како је најављено, бити отворено још 230 радних мјеста. 

- Радујемо се успостављању сарадње са хотелом Сплендид и компанијом која од отварања примјењује најсавременије техннологије, има најбољу пословну праксу којом се деценијама подижу стандарди квалитета. Избор је за нас био логичан имајући у виду реноме компаније на најважнијим емитивним тржиштима,али и изузетна професионалност и мотивисаност управљачког тима. Тежимо истом циљу -да госте инспиришемо разноврсношћу квалитетних  садржаја и креирамо јединствен доживљај комбинованим одмором на планини и мору. Поједностављено: желимо Сплендид на планини- казао је Вуковић.

Ово је први пут у историји црногорског хотелијерства да умјесто иностраних хотелских ланаца –инострани власници ангажују црногорску компанију за управљача свог луx хотела .

- Ову пословну сарадњу доживљавамо и као својеврсну награду за све што смо постигли у претходних 15 година рада. Годинама смо одолијевали интересовању  најпознатијих хотелских ланаца да заједнички управљамо хотелом који је означио прекретницу у црногорском туризму. Вјеровали смо у домаћу памет, знање и способност и резултатом показали да је могуће направити репектабилан а црногорски бренд. И ево нас у позицији да на 15-ти рођендан преузимамо управљање раскошним хотелским ризортом и то на сјеверу, у години која је по свему за заборав. Kолико год импонује, очекивање инвеститора мотивише да још боље испунимо задатак и допринесемо унапрјеђењу туристичке понуде града Kолашина. Додатно нас обавезује готово урођено гостопримство Kолашинаца. Даћемо све од себе да оправдамо њихово, очекивање гостију и наших парнтера - нагласио је Радуловић.

Хотел Монтис бај Сплендид је пројектован по принципима енергетске ефикасности. Спа Центар је пројектован на 1200 квадрата, у оквиру којега ће уз препознатљиве спа садржаје гостима на располагању бити и слана соба.

image
Фото: Приватна архива

Kао посебна атракција најављен је затворено-отворени базен, као и хотелски трг који ће током снијежних, зимских мјесеци бити претворен у лаунж бар са привременим поп-ап структурама.

Уз хотелску пивницу која замишљена као градска кафана и конференцијске дворане, понуду ће, најављују инвеститори, употпунити и спортско-рекреативни садржаји, дјечји клуб и скијашка соба са гаражом са посебним акцентом на  ејзажну архитектуру .

image
Фото: Приватна архива

У оквиру ризорта биће изграђене три посебне апартманске зграде са мноштвом заједничких-ексклузивних садржаја. Заинтересовани инвеститори и купци тако ће моћи да конкуришу за црногорско (економско) држављанство. 

Инвестиција премашује 25 милиона еура, а до сада је у оквиру прве фазе уложено преко седам милиона.

Планирано је да хотел Монтис буде завршен у љето 2024. године

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 14:39