/ - фото: упц
03/06/2022 u 16:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спремност за јачање и конкретизовање сарадње

Као кључне издвојене су области привредне сарадње и заједничке борбе против свих облика прекограничних нелегалних активности

Директор Управе прихода и царина Црне Горе г.Раде Милошевић сусрео се данас са амбасадорком Турске у Црној Гори г-ђом Сонгул Озан и савјетником за трговинске односе г-дином Ердалом Караомеролом.

Гости су истакли разумијевање суштинског значаја Управе прихода и царина за Црну Гору, важности њене улоге и функције за економију и финансије, нарочито од спајања пореске и царинске службе у једну Управу.

Током разговора, саговорници су нагласили досадашњу добру сарадњу и исказали потребу означавања и конкретизовања поља на којима би она могла бити додатно унапријеђена.

Као кључне издвојене су области привредне сарадње и заједничке борбе против свих облика прекограничних нелегалних активности.

У том смислу изражена је потреба и обострана спремност на продубљивање комуникације и кооперације кроз размјену искустава и информација, организовање посјета, обука и упознавања са опремом коју користе колеге из турских служби, а све у циљу пружања квалитетнијег одговора на заједничке изазове по питању сузбијања кријумчарења.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:10