/ - EPCG SOLAR GRADNJA
28/11/2023 u 14:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sve veće interesovanje za projekte obnovljivih izvora

Iz EPCG Solar gradnje saopšteno je da se važnost značaja predstavljanja te mlade firme, kćerke kompanije Elektroprivrede, ogleda u čvrstoj viziji da bude jedno od najuspješnijih preduzeća u oblasti energetike, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu i šire

Postojanje EPCG Solar gradnje opravdano je ogromnom potražnjom i mogućnošću zarade za EPCG grupu, ali i uštede za građane, ocijenila je direktorka kompanije, Valerija Saveljić i dodala da je sve veće interesovanje za projekte obnovljivih izvora.

Ona je na Sajmu energetike u Beogradu, koji je počeo danas, kazala da stručnim upravljanjem to preduzeće može funkcionisati nezavisno i profitabilno na domaćem i stranom tržištu.

“Ovo je sjajna prilika da predstavimo naš rad, viziju i spremnost da postanemo konkurentna firma u oblasti energetike, ne samo u Crnoj Gori, već i šire”, navela je Saveljić u saopštenju.

Ona je rekla da EPCG Solar gradnja raspolaže profesionalnom ekipom inženjera, montera i električara, kadrih da sprovode ne samo projekte Solari, koje je vizionarski pokrenulo rukovodstvo Elektroprivrede, već i komercijalne projekte koji će se realizovati u vremenu koje dolazi.

“Započeli smo promjenu organizacije i finansijskog modela poslovanja preduzeća, te ćemo ubrzo povećati profit i temeljno uspostaviti dugotrajnu finansijsku održivost. Vjerujemo u zelenu energiju i vrijedno radimo da pokažemo da u oblasti energetike Crna Gora može da bude među najboljima u regionu“, rekla je Saveljić.

Iz EPCG Solar gradnje saopšteno je da se važnost značaja predstavljanja te mlade firme, kćerke kompanije Elektroprivrede, ogleda u čvrstoj viziji da bude jedno od najuspješnijih preduzeća u oblasti energetike, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu i šire.

Posjetiocima Sajma, koji traje do četvrtka, predstavljena je realizacija projekta Solari 3000+ i 500+ i planovi EPCG Solar gradnje za naredni period, kao i platforme preko kojih je moguće ostvariti kontakt radi eventualne saradnje.

“Rezultati projekta Solari 3000+ i 500+ već su mjerljivi, jer su građani u Crnoj Gori dobili priliku da kroz povoljan aranžman sa EPCG postanu i sami proizvođači električne energije, čime su postali potpuno nezavisni od eventualnih promjena cijena elek

Elektroprivreda je planirala brojne projekte iz oblasti solarne energije, kao što su nastavak masovne ugradnje solarnih panela - Solari 5000+ i 10000+, ali i konstrukciju velikih solarnih elektrana na jezeru Slano, na branama Slanog i Vrtca, te na obali Krupca, na Briskoj Gori, Vilusima i Dragalju, a što će njihove stručne ekipe biti kadre realizovati u narednim godinama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:34