/ -FOTO: VLADA CG
08/02/2023 u 13:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tender za izgradnju puta Plav-Bogićevica u drugoj polovini godine

Građanima iz ovog kraja će se omogućiti brže, sigurnije i udobnije saobraćanje, kazao je Šahmanović

Raspisivanje tendera za odabir izvođača za izgradnju puta Plav-Bogićevica očekuje se u drugoj polovini godine, saopšteno je na sastanku državnog sekretara ministarstva kapitalnih investicija Admira Šahmanovića sa direktorom Uprave za saobraćaj Radomirom Vuksanovićem i direktorom Uprave za kapitalne investicije Esminom Bećovićem.

Šahmanović je ponovio koliko je važna realizacija ovog projekta koji će stvoriti preduslove za punu valorizaciju prirodnih potencijala Babinog polja, Bogićevice i Hridskog jezera, ali i građanima ovog područja omogućiti brže, sigurnije i udobnije saobraćanje.

- Vjerujem da će ova vijest obradovati naše građane, posebno na sjeveru države, jer ovaj kraj obiluje prirodnim ljepotama i potencijalima za razvoj seoskog i planinskog turizma, a kvalitetna putna infrastruktura omogućiće lakšu dostupnost turistima i putnicima. Sigurno je da će se žiteljima i svim ostalim građanima koji gravitiraju ovim područjem, nakon rekonstrukcije  ovog putnog pravca, olakšati putovanje i svakodnevno saobraćanje- zaključio je on. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:53