/ - BUDVA - FOTO: Ž.B.
03/10/2022 u 20:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TO Budva obilježila Svjetski dan turizma

Iz TO Budva su kazali da je nedavnom akcijom čišćenja, uređenja i markacijom pješačke staze na ostrvu Sveti Nikola Budva dobila još jedno mjesto u prirodi za uživanje

Turistička organizacija (TO) Budve organizovanim izletom na ostrvu Sveti Nikola i predstavljanjem nove uređene pješačke staze duge 2.960 metara, obilježila je Svjetski dan turizma.

Iz TO Budva su kazali da je nedavnom akcijom čišćenja, uređenja i markacijom pješačke staze na ostrvu Sveti Nikola, saradnjom TO, Komunalnog preduzeća, lovačkog društva „Primirje“ i Službe zaštite i spasavanja, Budva dobila još jedno mjesto u prirodi za uživanje, šetnju i odmor.

Kako se navodi, to je novi turistički proizvod koji će unaprijediti ponudu i uljepšati boravak ljubiteljima aktivnog odmora na budvanskoj rivijeri treba i adekvatno predstaviti javnosti.

“U to su se danas uvjerili i gosti TO Budve, koji su poslije sat šetnje kroz netaknutu prirodu uz prelijep pogled ponijeli, prema njihovim riječima, najljepše utiske”, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, kolege iz drugih lokalnih turističkih organizacija primorja kazali su da su uživali u zanimljivoj šetnji kroz fantastično prirodno netaknuto okruženje na ostrvu, a posebno u druženju nakon obilaska staze na jednoj od plaža ovog ostrva.

“Podsjećanja radi, ugledni američki časopis „Forbes“ uvrstio je budvansko ostrvo Sveti Nikola na prestižnu listu „devet najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti“ 2019. godine, što dodatno govori o imidžu i ljepotama najvećeg ostrva na crnogorskom primorju koje zaslužuje posebnu njegu”, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 13:30