/ Аеродром Подгорица
24/05/2021 u 08:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Од данас у продаји карте "Ту Монтенегра"

Портпаролка компаниjе Мина Муковић најавила је промо-акцију за летове из Тивта и Подгорице ка Београду по цијени од 109 еура за повратну карту

Продаjа карата нове авио-компаниjе "Ту Монтенегро" креће данас, а први комерциjални лет биће 10. jуна ка Београду, саопштила jе портпаролка компаниjе Мина Муковић.

- Данас наjављуjем продаjу, коjа ће кренути са промо-акциjом. Та промо-акциjа ће важити за повратну карту и из Тивта и из Подгорице по циjени од 109 еура. Ради се о ограниченом броjу сjедишта, па бих охрабрила кориснике да што приjе крећу са куповином по овоj циjени - казала jе Муковић гостуjући у Боjама jутра.

Корисници ће моћи да уђу на саjт airmontenegro.com и да тамо резервишу карте.

- Саjт jе jедноставан за коришћење и лако ће се снаћи. Jош jедном да нагласим, то креће за летове од 10. jуна из Тивта и Подгорице, са промотивним циjенама - навела jе Муковић.

Почетак њихових операциjа, како је истакла, свакако ће обиљежити лет за Сараjево.

- Ми смо веома поносни што можемо да подржимо нашу фудбалску репрезентациjу на таj начин. За Сараjево ће за сада бити организован само таj чартер лет, али то не значи да Сараjево неће бити дестинациjа и будућег редовног комерциjалног саобраћаjа. То jе свакако нешто што ћемо размотрити у компаниjи - казала jе Муковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:31