Туроператори из Турске у посјети Бару / - фото: ТО БАР
11/11/2021 u 12:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туроператори из Турске у посjети Бару

Туроператори су у сриjеду имали прилку да се упознаjу са атрактивним локациjама за одмор а уjедно и са културом, традициjом, гастрономиjом на подручjу Бара

Туристичка организациjа Бар jе у сарадњи са Националном (НТО) угостила групу од десет туроператора из Турске коjи бораве у студиjскоj посjети Црноj Гори.

Реализациjа ове студиjске посjете, коjа jе почела у недjељу и траjе до данас, услиjедила jе након одржаног онлине wебинара, коjи jе организовала НТО, а на коjем jе присуствовао велики броj турских туроператора заинтересованих за сарадњу са црногорском туристичком привредом.

У Црноj Гори бораве представници неких од наjзначаjниjих туроператора са овог тржишта, међу коjима су Демцо травел, Карден Туризм, Пхантом Тоур, Инсу Туризм, Домино Туризм, Виспо Туризм, Хункар Туризм, Скал Интернатионал, Сеyир Дефтери Тур, Мост Туризм, Лалиттур, као и представница борда директора Удружења туристичких агенциjа Турске – ТУРСАБ.

Туроператори су у сриjеду имали прилку да се упознаjу са атрактивним локациjама за одмор а уjедно и са културом, традициjом, гастрономиjом на подручjу Бара.

- Такође, у складу са захтjевом представљени су им смjештаjни капацитети хотела Калампер Хотел&СПА и Стара Чаршиjа Ресорт&СПА, а организован jе и обилазак Старог града - закључуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 10:51