/ -FOTO: MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE
16/05/2022 u 12:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Турска и Црна Гора сарађиваће и у пољопривредном сектору

Црна Гора има огроман инвестициони потенцијал, а бројне инвестиције турских инвеститора већ су реализоване, саопштено је на састанку Јоковића и амбасадорке Озан

Потпредсједник Владе Црне Горе и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Владимир Јоковић примио је у посјету амбасадорку Републике Турске Сонгул Озан.

Говорећи о доприносу Турске агенције за међународну сарадњу и координацију (ТИKА) кроз реализацију пројекта Озан је нагласила пуну посвећеност и даље опредељење Агенције ка подршци пољопривредним произвођачима у Црној Гори.

Истакнуто је да Црна Гора има огроман инвестициони потенцијал, те да су бројне инвестиције турских инвеститора већ реализоване, као и да постоји велико интересовање за нове инвестиције у области пољопривреде, посебно кад је у питању органска производња.

Саговорници су се сагласили да постоји велики простор за даље унапређење односа те да ће у наредном периоду интензивирати сарадњу у областима од заједничког интереса у циљу инвестиција у ове секторе у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:02